Yhtä sekalainen teksti kuin on kirjoittajansakin

Näinpä kävi taas, unohdin tämän blogin kokonaan. Sen verran voinen itsestäni paljastaa, että olen bi-polaarinen, ja en ole nyt hetkeen syönyt lääkkeitä tähän vaivaan. Positiivista on ollut se, että virtaa on ollut aivan helvetisti ja paljon oon saanut aikaan, mutta miinuspuolena keskittyminen on ollut nollaluokka. Ajatukset poukkoilee, ja kun on monta rautaa tulessa niin ei oikein tiedä mihin ryhtyisi/edes yrittäisi keskittyä.

Noh, oon saanut tehtyä mm. uuden, hienon ja peräti toimivan sivuston eräälle yhdistykselle. Vielä tosin ei ole tullut lupaa julkaista niitä sivuja, mutta oon 95% varma että ne “menee läpi”.
Samalla on tullu opeteltua WordPressin ja sen lisäosien käyttöä, ja on tullu isoja onnistumisen tunteita kun joku palikka, joka ei ole toiminut heti, on pienen säädön jälkeen tehnyt tehtävänsä juuri niin kuin pitääkin 🙂

Kämppä tuli puunattua puolison kanssa siihen kuntoon, ettei varmaan ikinä ole meillä ollut näin puhdasta! Jopa tän mun “sikaosaston” jota myös makkariksi kutsutaan sain hyvälle mallille, ja työpöydällä vallinnut kaaos on nyt valjastettu laatikostojen uumeniin. Hyvä minä!

Mitähän muuta? Ai joo, uuden puhelimen ostin. Pitkään haaveilin Huawei Ascend Mate 7:sta, ja erään ystäväpariskunnan avustuksella vihdoin sen sain. Älyttömän hyvä luuri vaikkei ihan viimesintä tekniikkaa olekaan. Angry birds kakkonen ei toimi tässä, sen vois joku laskea miinukseks, mut mua ei haittaa kun en sitä lintu-sarjaa muutenkaan kauheesti jaksa.
Puhelimen kaveriks tilasin Pebble-älykellon. Viikon se kesti, ja piti jo lähettää huoltoon. Sieltä tuli sit uus tilalle, saa nähdä miten tämä kestää, vähän oireillut jo mutta voi johtua ohjelmistosta.

Siinä varmaan tärkeimmät tältä ajalta. Tähän loppuun ihastuttava kuva ihastuttavasta miehestä, olkaatten hyvät!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.