Siirry suoraan sisältöön

Leikitään että mulla on niin kiinnostavia juttuja että ihmiset jaksaa lukea.
Tänne tulee siis tuoreempia tekstejä jahka saan nuo vanhat siirrettyä.

 • Sekalaisia ajatelmia

  Tämän näin netissä, ja aloin sitä sitten miettimään: tajuavatko koirat miten hissi toimii, vai onko se niille vaan taikalaatikko joka vähän heiluu ja maisema vaihtuu? En tiedä, enkä voi oikein kysyäkään.


  Onko ihmisen DNA:han kirjattu se, että jos on kävelemässä ja huomaa että joku on tulossa ohi niin on kohteliasta hidastaa omaa vauhtiaan ainakin siksi aikaa että ohittaja ehtii vähän kauemmaksi? Jos jatkaa samalla tahdilla koko ajan niin syntyy kaikille epämiellyttävä tilanne jossa kuljetaan pitkä aika joko lähes tai ihan vierekkäin. Onko tämä hidastelu koodattu ihmiseen vai opitaanko se? En tiedä, enkä tätäkään oikein voi mistään kysyä.


  Kyllä eilen riipaisi sielua. Olen omistanu useammat JBL:n E50bt-kuulokkeet, ja pitänyt äänestä todella paljon. Tässä niiden omistamisen välissä olen kuunnellut musaa koneella joidenkin Sonyn kuulokkeiden läpi, ja pihalla on ollut käytössä Xiaomin halvat (mutta yllättävän hyvät) langattomat plugit.
  Noh, näiden toisten kuulokkeiden soundiin on sen verran tottunut että nuo JBL:t kuulosti ihan kamalalta. Onko vika nyt siinä, että oon tottunut paskaan soundiin näiden muiden kuulokkeiden kanssa, vai onko nuo JBL:t sittenkin vaan ihan paskat oikeasti? Ahdistaa.
  JBL:issä on vielä sekin, että johdon paikka on vasemmassa korvassa, mikä ei taas piuhan vetämisen kannalta yhtään sovi mun työpöydälle.


  Tällaisia aatoksia tänään, huomenna varmaan jotain muuta (tosin tuota koira-juttua miettinen vielä pitkään). See ya!