Siirry suoraan sisältöön

Rakkautta (ei anna laittaa suurempikuinkolmea tähän)

Oon taas vaihteeks rakastunut, ja haluan jakaa sen täällä.

Tällä kertaa rakkauden kohde on “poikabändi” Collabro. Nää jätkät osaa ihan oikeasti laulaa, eikä fanittamiseen välttämättä tarvitse katsoa niiden naamoja. Tosin ei niissäkään mitään vikaa ole, ehei (katso vaikka tästä tai tästä tai kirjoita Googlen kuvahakuun Collabro). Mikään uusi tuttavuus tämä bändi ei minulle ole, mutta nyt pojat tekivät sellaisen kulttuuriteon että nostan hattua!

Bändin uudella levyllä on nimittäin versio ehkä kaikkien aikojen hienoimmasta biisistä, Memorysta. Kaikkihan sen rallin tietävät, ja jos eivät, niin hyihyi. Biisi on yksi erittäin hyvä esimerkki siitä, että kyllä se Andrew-setä osaa.
Olen siinä uskossa, että tuo kappale kuuluu “jokahomon yleissivistykseen”, mikäli sellaista on, ja sen suhteen puhkesin kukkaan varsin myöhään. Muistaakseni kuulin tuon sävellyksen ensimmäisen kerran vasta yläasteella, tai ainakin sen jumalaisen version jonka Elaine Paige esittää. Olin myyty sillä sekunnilla, ja tähän päivään mennessä en muista ainakaan montaa huonoa versiota biisistä kuulleeni. Jopa Laura Voutilainen veti sen hyvin siinä ohjelmassa, jonka nimeä en nyt muista, enkä vaivaudu muistelemaankaan.

Suosittelen lämpimästi kuuntelemaan sekä alkuperäisen että Collabron version alla olevista linkeistä. Paremmin ne kuulisi Spotifystä, mutta ainakaan itse en kovin hanakasti sellaisia linkkejä klikkaile, vaan enemmän tulee turvauduttua aina yhtä uskolliseen Youtubeen. Sinne siis, hep!

Ps. Taidan vaikuttaa nyt aika homolta, eikö? Miksiköhän…

EDIT: pakko tähän vielä linkittää poikien veto Brittien Talentista, aivan uskomaton veto! Ja nuo Simonin ilmeet 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *