Päivän/viikon/kuukauden linkkivinkki 26.6.

Nyt mä sen keksin!

Kaikista helpoin ja nopein saada tänne sisältöä on lätkiä tänne linkkejä toisten luomiin sisältöihin! Joten *rummun pärinää*: julistan virallisesti avatuksi sarjan, jonka titteli vaihtelee ihan jaksamisen tason myötä.
Aikaa “jonkin verran” netissä viettävänä törmään jatkuvasti mitä mielenkiintoisempiin sivuihin/kuviin/videoihin, ja niitä tietysti ilolla jaan. Facebookissa moinen spämmäys voisi olla häiritsevää, mutta täällä voin mellastaa miten haluan. Päivittäisen kiinnostavan sisällön löytäminen ei siis ole ongelma, ongelma muodostuu vasta siinä vaiheessa kun pitäis muistaa se myös jakaa.

Sen pidemmittä puheitta saanen esitellä yhden lemppareistani Youtubessa, Nerd³in (yritä tuota nyt taivuttaa oikein). Kyseessä on pääosin humoristinen pelikanava, joka osaa myös vakavoitua ja esitellä pelejä ihan asiallisesti. Aika paljon pelaillaan alpha- tai beta-vaiheen pelejä isompia nimekkeitä unohtamatta. Parasta kanavassa ovat kuitenki ns. “Hell”-videot, joissa esitellä toistaan paskempia tuotoksia. Tähän sarjaan lukeutuu myös tämänpäiväinen video, jonka sisällön saatte selvittää ihan itse. Vaikka sen tuossa alhaalla olevalta pieneltä kikkareeltakin saa katsottua, suosittelen katsomista suoraan Youtuben sivuilta.

Tämä lähti käyntiin näin, juhlin saavutustani jätskillä ja limuskalla, omnom.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.