Siirry suoraan sisältöön

Anatomiaa, osa I

  • tehnyt

Tämä teksti on julkaistu alunperin 26.4.2007

Tässä jokunen aika sitten annoin kertoa itselleni hämmentävän faktan (jota kyllä vieläkin epäilen). Olin/olen pitkään ollut sitä mieltä että naisten pissa tulee persreiästä, ja tämä ei kavereideni (naispuolisten) mukaan pidä paikkaansa. Kehtasivat vielä nauraa mulle.
Kai tästä aiheesta on joskus ala-asteella biologian tunnilla puhuttu, mutta veikkaan että silloin (vielä vähemmän ku nykyään) kiinnosti tuo pillun seutu ja sen tapahtumat. Uskon siis yhä vakaasti että kaverit kusetti mua, ja antoivat väärää infoa.

Eilen tuli mieleen semmonen että eikö ois kätevää jos miehilläkin ois kuukautiset, tai ainakin joku siihen verratava fysiologinen tapahtuma? Sillon sais kiukutella ja heilautella mielialaa ihan miten sattuu huvittamaan eikä tarviis sen kummemmin selitellä. Tosin ainaki sen veren vuodon vois jättää pois, ei lienis kovin hauskaa kun hepistä vuotas visvaa ja limaa ja verta ja rämmäleitä. Tahtoo kuukautiset!

Kaupoissa pitäs olla muuten joku kontrolli että kenelle myydään herkkuja. Esim. mun laiselle läskiperseelle (does my bum look big in this blog?) ei myytäs jäätelöä kuten tänään tehtiin. Ja turha minua syyttää että voi sen jätskin tms. jättää ostamatta, ei voi. Mainokset on tehokkaasti iskostanu mun isoon päähän sen idean että herkkuja on pakko syödä. Haastan kaikki mainostajat oikeuteen, saatana.HUOM! Kyseessä vanha teksti jonka kopioin tänne. Tekstit edustavat sen hetkistä mielentilaa ja mielipiteitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *