Siirry suoraan sisältöön

Sadistikoulu

  • tehnyt

Julkaistu alunperin 19.4.2007

Mä oon ihan varma että jossain Venäjällä sijaitsee erityinen sadistikoulu/opisto. (siksi Venäjällä että aina elokuvissa kaikkein ilkeimmät tappajat yms. on aina Venäjältä). Sinne sitten täältä Suomestakin lähetetään kaikki hammaslääkäriksi ja vastaaviksi haluavat muutaman vuoden leirille, missä opitaan miten niitä ihmisiä oikein kidutetaan muka hyvän asian varjolla. Pitää katsoa Google Earthistä näkyykö siellä jossain Siperiassa semmosta laitosta joka näyttäs sopivalta.
Kävin siis eilen hammaslääkärissä. Se on siitä jännä paikka että yleensä kun lääkäriin mennään niin on joku paikka kipeenä ja lääkäri sit hoitaa sen kuntoon (paitsi meidän omalääkäri joka on aika natsi (ja ihan varmasti lesbo)), mutta sielläpä onkin toisin. Ihan sama miten terve suu olis niin aina sieltä tullaan verta sylkien pois.
Mä en kyllä ennen eilistä keikkaa ollu asioinu kyseisessä paikassa varmaan päälle kymmeneen vuoteen, ja nyt taas muistin miks. Kovasti yritin selittää sille tätille että en tykkää yhtään esim. siitä koukusta, joka on käyrä sen takia että sillä revitään ihmisten suista hammaskiveä ym. kivaa semmosella voimalla että leuat meinaa lähteä sijoiltaan. Se sit aluks oli sitä mieltä että ei käytetä sitä ollenkaan, ja laitto mun suuhun jotain geeliä mikä maistu ihan helvetin pahalta, mutta puudutti kyllä suun (hetkellisesti). Sit se alko jollain ultraäänijutulla puhdistamaan mun hampaita, ja vähän aikaa oli kaikki hyvin. Sit se puudutus alko kulumaan pois, ja se sen ronkkiminen alko oikeesti vihlomaan ajoittain.
Noh, kun se oli saanu mun hampaat äänitettyä se kaivo jostain semmosen ranteenpaksusen langan ja alko rassaamaan hammasvälejä. Mutta ylläripylläri, ei se köysi sinne mahtunu ja täti päätti että nytpä otetaankin se piikki ja jyystetään sillä pari hammasta pois tieltä että mahtuu. Ei siinä oikein voi vastaankaan panna kun on monttu levällään ja siellä pari kiloa metallia erinäisissä muodoissaan.
Kyllä senkin vielä kesti jotenkuten, mutta sit se kaivo sen saatanan köyden taas esille ja veteli välejä puhtaaks ku viimestä päivää. Ei mun herkät ikenet semmosta kestä ja suussa alko maistumaan veri, nam.
Aikansa ku se oli repiny mun ikeniä se tuumas että ei se nyt ehtinytkään tehdä kaikkee mitä piti, ja käski tulemaan toiste uudestaan. Lähdin siitä sit verta sylkien kotiin itkemään. Ei vielä siinä vaiheessa ollu isompaa hätää, mutta iltaa kohti alko sit yhä enemmän vihlomaan ja sattumaan ja ties mitä niihin ikeniin mitkä oli revitty auki. Veri maistu edelleen suussa, nam.
Tänään sit oli jo ihan ok olo, paitsi että vasemman posken alahampaita alko vihlomaan jossainvaiheessa eikä sekään tuntunu mitenkään mainittavan kivalta.
Mitä tästä vois sitten oppia? No sen, että ÄLKÄÄ HELVETISSÄ MENKÖ HAMMASLÄÄKÄRIIN ELLEI OLE IHAN PAKKO. Minä en ainakaan mene, taidan perua sen seuraavan ajan.
Ai niin, tuosta lystistä köyhdyin 39 euroa, senkin voisi käyttää vaikka viinaan mistä tulee sentään vaan pää kipeeks.


HUOM! Kyseessä vanha teksti jonka kopioin tänne. Tekstit edustavat sen hetkistä mielentilaa ja mielipiteitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *